Следвайте Гласове в ТелеграмВече стана известно, че общинските съветници на БСП-София

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВече стана известно, че общинските съветници на БСП-София
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Няма да подкрепя Борис Бонев за председател на СОС. В безпринципни сглобки и източване на публични не участвам

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Вече стана известно, че общинските съветници на БСП-София няма да поддържат предлагането, направено от ПП-ДБ-СС, господин Бонев да стане ръководител на СОС. Тъй като аз съм част от групата, само че не съм член на БСП-София - аз също няма да поддържа господин Бонев заради няколко аргументи:

- това са партийните организации, които водеха масирана очерняща акция против мен и не престават. Този ПР, а не политически, метод не разреши гласоподавателите да създадат своя избор въз основа на визията ни за развиването на града. Те са източник и на машинациите, и на грубата намеса, включително в деня за размисъл и изборния ден, реализирана през анонимни уеб сайтове и непрозрачно финансиране.

- в събота в една от националните малките екрани господин Бонев излъга, че е водил диалози за стиковане на цели с БСП-София и имало единодушие по съществени точки. Групата не е събирана по тази тематика и среща не се е състояла.

- с господин Бонев и с неговата коалиция имаме фрапантни разлики във връзка с визиите за публичните услуги, градския превоз и пр. 

Благодаря на партия ГЕРБ, че на брифинга преди един час ясно обявиха, че господин Терзиев беше определен с тяхната поддръжка.

Впрочем те получиха благодарности и от ПП-ДБ.

Благодаря въпреки всичко на досегашните гласоподаватели на ГЕРБ, които са дали своят вот за мен макар партийната заръка.

Имаме ясни цели, в случай че някой от определените общински съветници ги поддържа, ще работим по тях дружно. В безпринципни сглобки, в лицемерно държание и източване на обществени средства към частни джобове не вземам участие.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР